ApartmaniSlaven
"Apartmani i sobe u Slatinama i Kastel Starom"
English Hrvatski

Slatine-Trogir-Kaštel Stari

SLATINE su malo ribarsko mjesto na otoku Čiovo udaljene oko 8 km. od Trogira te oko 35 km. od Splita. Otok Čiovo mostom je povezan s kopnom u Trogiru te je stoga moguć izravan dolazak automobilom. Ljeti su Slatine povezane brodskom linijom sa Trogirom i Splitom. Nakon tridesetak minuta ugodne vožnje brod pristaje na splitsku rivu.
Duž cijelog mjesta nalazi se bezbroj uvala i šljunčanih plaža, a borove šume nad uvalama stvaraju prirodan hlad, a najpoznatija je plaža Kava.
U mjestu možete pronaći sve što Vam treba prodavaonice, restoran, konobe, caffe bar, poštu, ambulantu, igralište za nogomet i košarku, te boćalište.
Samo dva kilometra od centra mjesta laganom šetnjom možete doći do crkvice “Gospe od Prizidnice” nadaleko poznatog svetišta izgradjenog 1546. godine koje svakako treba posjetiti.

KAŠTEL STARI - Sedam lijepih starih naselja, sedam Kaštela sastavni su dio turističkog područja izmedju Splita i Trogira. Kaštel Štafilić, Novi, Stari, Lukšić, Kambelovac, Gomilica, Šućurac zajednički čine Kaštelansku rivijeru omiljeno ljetovalište domaćih i stranih turista.
Uz more i sunce, kupanje, šetnje, kulturno povijesne spomenike, Kaštela nude i kulturno zabavne priredbe(izložbe, koncerte, ribarske fešte), raznovrsne sportsko-rekreativne sadržaje (tennis, minigolf, ribolov, ronjenje). U večernjim satima održavaju se zabave na terasama i kaletama, dok se u konobama i restoranima služe domaći specijaliteti.
Kaštel Stari je smješten u sredini Kaštelanske rivijere udaljen oko 10 km. od Trogira i oko 20 km.od Splita.

TROGIR je jedan od najvrijednijih i najočuvanijih srednjovjekovnih gradova Sredozemlja. Povjesna jezgra grada Trogira smještena je u prirodnom tjesnacu izmedju kopna i otoka Čiova jedinstven je spomenik culture te je 1997. godine upisan u listu svjetske baštine-UNESCO: Posjetite Trogir i osjetite ljepotu antičkih spomenika, a najpoznatiji medju njima je glavni portal Katedrale majstora Radovana.
U preko stotinjak bistroa i restorana u užem središtu grada uživajte u dalmatinskim specijalitetima pripremljenim na tradicionalan način. Prošetajte uličicama Trogira dok traje trogirsko ljeto i uživajte u folklornim plesovima i koncertima na otvorenom.Kontakt

Apartmani Slaven

Tel: +385 21 891 359
Tel: +385 21 230 159
GSM: +385 98 202 659
GSM: +385 98 931 7448
GSM: +385 98 931 7449
E-mail:
igorskoko@hotmail.com
slavenskoko10@hotmail.com